Olívie,oliva a Oliver

Olívie,oliva a Oliver

Anotace: Doufám že snad vtipná upomínka na to,že i maličkost,vztahovačnost a žárlení dokážou bleskurychle změnit vášnivou chvilku v začínající hádku,je to metaforické zpodobnění této situace.

Smějou se baví se žerou,
Olívie se smála,
Z plna hrdla křičela,
Že jí tekly slzy,
To asi radostí brečela,
Víno olivy na stole,
Zvalchované postele,
Po dlouhé chvíli mocné
Oba svlečeni do půli těla,
Olívie je zvyklá už se nestyděla,
Na stole olivy,
Oliver Olívii políbí,
Olívie si dala olivu ,
v olivovém nálevu,
Nálev to slaný,
Oliver na Olívii žárlí,
Máš-li raději olivy než-li mě,
Miluj se dnes beze mě…
Autor bluedanube, 09.02.2009
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí