Nahé Léto

Nahé Léto

Anotace: Kdo hledá sexistický text se nedohledá:) snad někdy jindy :)

Když podíváš se skrz tabulku čokolády
uvidíš nahou ženu z kořenů vláhy.
Vlasy jí stékajíc po zádech,
vůně,z které nepopadneš dech.
Modř jejích očí,rty po borůvkách,
pleť v barvě nejzářivější mědi.
Zastihneš ji na louce rozkvetlé sluncem,
jak na trnu řízy sedí.
Jen tak mlčí a prozpěvuje nohama
pod váma nebe,úly za váma.
Vítr něžně pročesává její sametové vlasy,
ona svůdně se usmívá a klopí dlouhé řasy.
Ty pomalu se plížíš vztahuješ ruku směle
ty-šelma vymrštíš se a chňapneš po tom těle.
Ona leká se a padá ale nemůžeš ji zachytit
je to myšlenka jen hravá
jak chtíčem zamotaná nit
Autor Dreamer.In.The.Inside, 10.02.2009
Přečteno 557x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gabrielle, Isquieasuus, Tomáš Kallai z Hromova a Vlkova, Koskenkorva, lucajda89, Joyo, Radek.oslov.Šafárik, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, moc se mi líbí...*:)

20.08.2010 17:12:00 | PIPSQUEAK

líbivý styl...

20.08.2010 13:08:00 | Gabrielle

Tak a došly mi komentáře :)

15.06.2009 20:38:00 | Koskenkorva

jak lehce napsat pocity z hledání slov a lásky

11.02.2009 19:23:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí