Svět lovců

Svět lovců

Anotace: ....

Tvá mrtvá víra
jen v srdci díra
na svět tu zíra
vše kolem týrá
Pro mrtvý lásky
bez duše krásky
stržený masky
mrtvolné hlásky
Pan farář s pleší
co pořád řeší
každej tu hřeší
vždyť tě to těší.
Svět lovců lebek
zvrácenejch děvek
každej je zmetek
i přes ten převlek
Každá je hrdá
že s tebou mrdá
je holka tvrdá
drásá ti záda.
Autor Melfëa, 27.02.2009
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, dream in emptiness, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poetické...

28.02.2009 00:35:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí