Prší

Prší

Anotace: Trochu nedokončené...hodně..slabé?

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

Kapky se snáší tiše k zemi.
A stromy ve větru se kloní.

V tichu se ozvou slastné steny.
A venku vichřice listy honí.

V pokoji milenci v posteli leží.
A venku vichřice řádí.

Listí okolo okna běží.
A milenci blízko vrcholu pádí.

Ozve se kvílení větru a pak ticho.
Milenec milence polibek vtiskne něžně.

Milenka milenci políbí břicho.
Taková vichřice okolo není běžně.

Dnešek je něčím slastně jiný, vzrušivý.
Nejen pokojem zborceným potem.

Vichřice má na milence vliv pojivý.
A je to chuť jako obklopit svůj svět plotem.

Být sami daleko od všeho.
Jen svá těla polibky laskat a mučit.
Autor Moniska, 10.03.2009
Přečteno 585x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, J's .., Kapka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vidíš... zde je úkaz, že jen dva se dokáží tak skvěle pomazlit, jak jest psáno v Tvém dílku...

09.04.2009 18:51:00 | NikitaNikaT.

Děkuji

10.03.2009 19:40:00 | Moniska

Moc hezké.

10.03.2009 19:28:00 | Kapka

povedené

10.03.2009 18:25:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí