Zrezlá antikorozivní

Zrezlá antikorozivní

Anotace: ...rychlokvasný blábol...mrk tam a zase zpátky...tolik díky Vám J.R.R.T. :o)

Ještě mi hoří tváře zimou
rychle si zahřej kůži mou
ať nestudí tvé horké tělo
co by se ti dělat chtělo?

Řekni mi tvá tajná přání
co ti svěřit mi je brání
splním je jak nejlíp mohu
použiju každou svou vlohu.
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: sophia92, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozbij talíř, třískni flaší!
zlámej rukojeti lžic!
to pan Pytlík těžko snáší -
sklenkou křápni ještě víc!

:o)

10.03.2009 19:15:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí