Čtvrthodina

Čtvrthodina

Anotace: ...............

Čtvrthodina napětí
rudé lampy
vůně růží
minuty které neutíkají
čekání

šaty z tebe
pomalu na zem
jak podzimní lístky padají
objevuji skryté
krásné poklady
ukryté v láhvi
zavřené
mezi ztroskotanými loděmi

stojíš proti mně nahá
nevinně ďábelská

kyvadlo milování
vnikám do tebe

eldorádo vzrušení
nevnímám sebe

Eleonoro z odcizeného dopisu
v bludné planetě mezi sny

maluji tě na plátno

líbám tvá krásná prsa
dotýkám se jich
mezi stíny noci
když lampy na ulici
sledují příběhy
napsaných v láhvi
mezi letními květy

ranní probouzení
v domě rajských jablek.
Autor Vlk v rouše, 17.03.2009
Přečteno 605x
Tipy 41
Poslední tipující: dream in emptiness, Thesssinka, strašidýlko-střapatý, symphonicsoul, Barpob, lucajda89, Lilly Lightová, Láďa, Kapka, padající do neznáma, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smyslná :)
Parádně napsáno---ST

18.03.2009 15:02:00 | Lilly Lightová

Moc pěkné, opravdu, krásně jsem si početla.

17.03.2009 18:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí