Vzdechy nad samotou

Vzdechy nad samotou

Anotace: a nebo o samotě

Zas sám, oblečen jen v tmu,
ve smutný pokoj do koutu se dívaje,
plavu v představách o tobě,
vzdychám si sám pro sebe, o samotě.

Už si nepamatuji tvou růžovou barvu,
co jazykem tolikrát jsem dráždil,
v tvé polibky v nekončící tmě,
dopadaly na objetí naší lásky.

Jen potichu a sám o samotě,
teď dráždím své tělo,
při vzpomínce na naše úchylné hry,
kdy v poutech křičeli o milost.

Nemluvím pravdu,
teď jsem sám a tvé vzpomínky,
po těle lezou a obtěžují,
každý doušek mé samoty.

V tak vlhký tvůj klín,
kolikrát jen snem se stával,
a co teď, kdy jsme se rozloučili?
Já jen sedím a vzdychám o samotě.
Autor Láďa, 21.03.2009
Přečteno 475x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, zlomeny srdce, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není každému dáno umění vzdychat s noblesou.

12.04.2009 20:40:00 | ziriant

tak krásne eroticky smutná

21.03.2009 12:50:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí