Temná paní

Temná paní

Anotace: ....

Ve stínu démonů
tanec svůj zatančím
Ve stínu démonů
možná ti naznačím
...to co sis přál.
Andělé zapláčou
v tu temnou hodinu
Andělé zapláčou
slastí tě ovinu
...jak sis to přál
Vidím tvůj strach
přes clonu kázně
Vidím tvůj strach
z krvavé lázně
... že sis to přál?
Skrz mojí touhu
propadneš peklu
Skrz mojí touhu
po krve teplu
... jak sis to přál!
Do tvých žil brány
můj jazyk nelení
Do tvých žil brány
jsou naše spojení
...
démoni v extázy
krví jsou zkropení
mé touhy odrazy
svou slastí ocení
...
Pro tebe chlapečku
tanec svůj zatančím
pro krev všech samečků
které si zotročím
Autor Melfëa, 22.03.2009
Přečteno 501x
Tipy 5
Poslední tipující: Lady Carmila, Blázen? =), enigman, CyaNide
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen tanci..a zotročuj...zaslouží si to...

oni stejně nebudou litovat.. :-)

basen je hodne dobra..

19.04.2009 00:58:00 | Lady Carmila

hmmm.... slečna je gurmán.... ;)

26.03.2009 17:55:00 | Blázen? =)

tralala...

23.03.2009 15:02:00 | enigman

brutální :)

22.03.2009 17:06:00 | CyaNide

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí