Never more

Never more

Anotace: nikdy víc a víckrát ne

chtěla jsem se ptát a stejně všechno vím
tak proč se vnucovat? já nemám vlhký klín
říct jako havran slovo možná zbytečné
říct never more už víckrát víckrát ne
snad ctím jen přetvářku,jíž nikdo nevěří
a nikdo nestojí a nechce do dveří
veřeje možná nikdy,nikdy nevrznou
a klín zůstane sám jen černou hustou tmou
a jako Havran říct ta slova jako mor
říct víckrát víckrát ne, zakrákat never more
Autor Elvíra Adamsonová, 15.04.2009
Přečteno 528x
Tipy 8
Poslední tipující: AndyKo, Kapka, Lité, Marupiara, Matsuyama Tatsuko-chan, raďo, CyaNide
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí