Chci tě...

Chci tě...

Anotace: strašně moc

chci tě zlato, chci tě hned
chtíč fakt neni žádnej med
chci tě v sobě, chci tě mít
snad tohle jednou budeš číst
prostě tě dostat, pak vrátit zpět
slyš můj tichý perverzní zpěv

že tě stejně brzo vomrdám
nic jinýho od tebe nečekám
nic jinýho sama nehledám
Autor barking bitch, 18.04.2009
Přečteno 1075x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí