Rozhovor

Rozhovor

Anotace: Letní imaginární rozhovor věnován všem všímavým, pokukujícím

Tak co, máš přítele?
Ale no tak
Však se jenom ptám.
No zatím nic.
Ani se nic nerýsuje?
Ne
Není nikdo, koho bys chtěla ulovit?
Ne
U mne taky nic
A to léto je tak depresivní
všechny ty prsíčka vylezla
nožky se usmívají zpod sukýnek
a zadečky se kroutí a zdobí
a já cítím, že se tady ve městě odehrává velká hra
které bych chtěl být součástí
jenom nevím, jak se zapojit
Autor lexus, 24.04.2009
Přečteno 410x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Házté, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, Jamesow, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..:-) ST !

30.06.2009 14:06:00 | Házté

provokativní... a kdo by si nechtěl v létě hrát?

28.04.2009 19:49:00 | Jamesow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí