Rododendron

Rododendron

Anotace: logopedičkám

Až mrdne tě hrom
za ten tvůj rodokmen
..za předky s holou prdelí
rododendron
svý čelo drsni vo ten kmen
jak kardan v chrtím soukolí
nad sebou drn
na prsou ruce s prsty skrz
a slzy srn a nářek hrůz
ze srdcí city jako brus
v trsech strach trhá
věší v hřebech
do střelnic hrm
a v remorkérech
bez bázně brázdí vlny moří
než shoří jako hroudy hnusu
v trolejích bosých busů.brr....
Autor zenge, 05.05.2009
Přečteno 390x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, eery, Rbb, Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro ne

06.05.2009 02:21:00 | raďo

Ale recitovat bych to nechtěla :)

05.05.2009 15:51:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí