Viky

Viky

Anotace: pracující fantazie ospalého člověka...

Slyším šustnutí panenské blány,
začínaj se slétávat vrány.
Samá bolest, samá krev,
teď se cítím jako lev.

Dopředu, dozadu, tam a zpět,
těch pohybů zvládnu jen pět.
Celé orosené a lepkavé tělo,
Viky, ty máš ale velký dělo.

Viky Cabadaj vesele řádí,
s tou Marikou jim to moc ladí.
Konec sexu, konec všeho,
tak obdivujte Vikyho !!!
Autor Lord Wooler, 05.05.2009
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí