Nespoutaný živel..

Nespoutaný živel..

Anotace: ***

Kdo chodívá
ve tvých domácích bačkůrkách.
Nepředstírá,
když na tváři úsměv má.
Sen prožívá
málo který z netopýrů.
Využívá,
svou krásu je tak prohnaná.

Neřikej,jak máš se skvěle
Tohle to ti nevěřim.
Přijít,dostat,vzít si směle
Cudná jako pápěří.

Šaty spletené z pohledů,emocí a zvuků.
Vulkány v hlavě explodujou na ostatní lidi.
Napjatá k prasknutí jako struna noci.
Jsi holka nádherná a každej to vidí.

Nespoutaný živel bouří
Těla splétá v jeden stín
Hlavu zvrácenou oči mhouří
Neptám se zda-li smím.

Modré oči na bílé poušti tváře.
Vulkány v hlavě explodujou na ostatní lidi.
Neztratí se v davu i kdyby to chtěla.
Jsi nádherná a každej tě vidí.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 25.10.2005
Přečteno 1053x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tohle je moc pěkně napsaná báseňka

17.06.2006 18:51:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí