Zbývá myšlenka jen pouhá

Zbývá myšlenka jen pouhá

Anotace: Záblesk z jedné noci v dávné minulosti. Proč se vrátil? Podívala jsem se jí do tváře!

Sbírka: Úvahy v Sobě

Noc byla zábavná a dlouhá.
Zbyli jsme už jen já, pivo a ty.
Zmohla tě mužská touha,
chtěl jsi víc než mé rty.

Věděla jsem, že často
říkáš: "Miluji tě" té,
která mi tvrdí: "Věřím ti"

A pak už ses mi nelíbil.
Veškerá ovíněnost mi z tváře utekla
a přemýšlela jsem,
jak bych se z toho nejlépe vyvlékla
když jsi mě políbil.

Dnes už jsem ráda, že je to dávno.
Vím, že podruhé bych to už neudělala.
Tentokrát bych se asi lehce vzdala
a dlouze tě milovala.
Vždyť bych na to měla právo.
Ona stejně vždy jenom kecala.
Autor Piw, 27.05.2009
Přečteno 582x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, CyaNide
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí