Ve snách

Ve snách

Stál a já to viděla!
Má dušička se zachvěla,
Ty se teď budeš zase bát
a touhu po mně popírat?

Nemůžeš touhu potlačovat,
ta nejde za roh jen tak schovat,
buď máš mě rád a nebo ne,
tady to "mezi" hrát nejde....

Rád bys tajemným se stal,
však odhaluješ se mi víc,
jen uviděl mě a už vstal,
stačilo pohladit Tvou líc.

Dotknout se lehce Tvojí dlaně,
poškrábat nehty Tvoji nohu,
začneš se tvářit odhodlaně
a já jen zpátečku dát mohu...

Ale ten Tvůj mě chce,
i když mu nechceš dovolit,
aby do dírky jen lehce
schoval se a pak měl by klid...
Autor nejsembásník, 31.05.2009
Přečteno 776x
Tipy 23
Poslední tipující: CyaNide, enigman, al-pacino, NikitaNikaT., Zasr. romantik, Nút, Sýkorka07, Květka Š., strašidýlko-střapatý, Štěpina G, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamyšlenkové a poutavé dílko.

01.06.2009 20:05:00 | NikitaNikaT.

jo je zvláštní osobitý a mě se moc líbí...

01.06.2009 12:01:00 | Nút

Teda Nejsembásníková, rdím se, ale jen trošičku, zvykl jsem si na tvůj styl bez závoje, cílíš jasně k cíli :-)

31.05.2009 22:00:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí