Styx

Styx

Anotace: duším a že jsou tak trochu tuším

Ze země věčna
z druhých břehů
noc co noc
ti do snů vcházím
jako přízrak zámku Smečna
nezabráníš stavbou hrází
mojim návštěvám

Ten můj prám
přes řeku Léthé
jezdí podle řádů jízdních
nevozí jen plnoleté
a ty co se trýzní
pro lásku a zradu
ze zámků a hradů
z láskyhladu
jejich pádům
s pádly dolů k vodopádům
z bodu A do bodu X
až k tý řece Styx.

Do země mrtvých
tam a zpátky
na tom prámu
trochu vratkým
i za ranní jinovatky
já zadarmo nevozím....
Autor zenge, 28.06.2009
Přečteno 401x
Tipy 8
Poslední tipující: Dota Slunská, Mbonita, labuť, WAYWARD, Barpob, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nějak hezky plyne.. Láskyhlady

28.06.2009 12:51:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí