nová doba

nová doba

Anotace: Vatikánskejm

Dnes už není včera
v době kosmický
nandavací péra
filmy lesbický
chlapi vaří
ženský sváří
už sme mámo asi staří
nebo to jen nechápem

Chlap s chlapem
chlap,chlap,ženská
občas taky pes
podívaná sakramenská
aby jsis vzal v sexu dres

Ńák se jin to zvrtlo
klukům z Vatikánu
asi měli na salámu
místo z nebe pekla bránu
k ránu votevřeli
jako vředy na prdeli

Dnes už není včera
a bůh ví co zítřkem zas
přinese nám on line čas...
Autor zenge, 02.07.2009
Přečteno 533x
Tipy 18
Poslední tipující: Zpátky, Mario de Janiero, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, labuť, Zasr. romantik, WAYWARD, ziriant, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené

02.07.2009 18:10:00 | Radek.oslov.Šafárik

Tak tahle se Ti moc povedla!

02.07.2009 13:46:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí