nebe pod Berlínem

nebe pod Berlínem

Anotace: starejm známejm Čerokýzům z kdysi časů

Ubožákem u U-Bahnu
Berlínskýho metra
k ránu vstávám bez županu
ale ty se netrap
je to volba má
to že jektám zubama
když uhodí mrazy
svět tak se mnou hází

Nemám leasing,hypotéku
z pojištění průkazku
jenom číro,starou deku
a vzpomínky na lásku

Jsem pankáč vypelichanej
s blechou bez pelechu
z břicha kurvy tahanej
v spěchu v časech plechů.
Autor zenge, 06.07.2009
Přečteno 420x
Tipy 16
Poslední tipující: hellla, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Mario de Janiero, labuť, Zasr. romantik, Mbonita, raďo, Kars, T-Mac, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí