retroporno

retroporno

Anotace: ..

Barevnej a protaženej
jako obraz Ády Borna
v květinový košili
jsem kotletáč z retro porna
co z castingu ho vrátili

Péro pořád v kondici mám
jím jen moře dary
ale jsem prý starý

Školy nemám dělat nechci
co si nyní počnu?
splácím aťas na Opočnu

Asi zbalím ňákou kvočnu
co je zazobaná
na ty moje z keců lana

Jmenuje se Jana
počtvrtý prej vdovou
dva činžáky v Praze
a teď ji zrovna kovou
prý trezor,skříňku novou
mně však nejdou do hlavy
tyhle nový poměry
..přišel truhlář
a vzal moje rozměry.
Autor zenge, 07.07.2009
Přečteno 2171x
Tipy 12
Poslední tipující: Mario de Janiero, Juan Francesco de Faro, Psavec, Zasr. romantik, ziriant, Mišpule, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukám: něco za něco. Ale co?!? Nějak bylo, nějak bude!

07.07.2009 23:06:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí