dno

dno

Anotace: tmě,tichu a tlaku

Mám slunce rád
i vlny moří
a mraky do nich spadlé
až jednou budu umírat
do těch vod v prostěradle
mne hoďte z přídě v moře chřtán

Že místo hudby kormorán
zakráká smuteční
ztichne i tichý oceán
a kolem lid všech nářečí
truchlí v souostroví

Tam u dna
v světě tmy a ticha
v podmořských horách
smrt a pýcha
pospolu řasí
z murén hřbetů
a potrpí si na pietu

Tam vedle tvorů prapodivných
ulehnu spánkem spravedlivých.
Autor zenge, 08.07.2009
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, ziriant, sestra-konec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí