De Sade

De Sade

Anotace: důtkám a botám španělským

Znám stanovy pekla.. víš?
mám v podzemí z jeklů mříž
za mříží prázdno zatím
však až se vrátím
z cesty svaté
doplním o zajaté

Řetězů cinkání
nářek bezmoci
z hrůz vlasů padání
je slyšet do noci
..bezvýznamných

Jsem v kápi mnich
s mozkem ďábla
a tvůj smích
ti sundám z tabla
po pár vteřinách

Krve pach z těch žil drah
čpí mezi svalovinou
ďěs je mou disciplínou
oblíbenou

Od úst s pěnou
s úsvitem připíjím
a dál bolest navíjím
v mých sklepích městu
na pruty trestu.
Autor zenge, 09.07.2009
Přečteno 529x
Tipy 6
Poslední tipující: Markéta Hl., Juan Francesco de Faro, ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jo, taky mě ten markýz asi ke dvěma básním inspiroval

10.07.2009 21:36:00 | Markéta Hl.

Stanovy pekla... Kde se dají nastudovat?

10.07.2009 15:59:00 | Juan Francesco de Faro

příhodné... právě dočítám román od de Sada

09.07.2009 18:58:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí