dědictví

dědictví

Anotace: fakanům nenasytným

Z mé pozůstalosti
zbydou jen kosti
a stará tramvajenka
vždyť víš jak je tenká
niť vztahů zazobaných

V slzách slaných
někdy i přisolených
záleží jak je závěť psaná
koupou se smutky rána

Byl jsem ten kdo se postí
a žil jsem žití mžitky
jen tak na zážitky

Takže...

Tu moji tramvajenku
mí zlatí fakani
vejpůl roztrhněte
a sežerte k snídani....
Autor zenge, 20.07.2009
Přečteno 326x
Tipy 16
Poslední tipující: páááááááá, Zasr. romantik, labuť, kuskus pruhovaná, WAYWARD, Mbonita, Házté, Alasea, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně, aby nesežrali tvoje básničky, těch by bylo škoda.

21.07.2009 13:34:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí