voči

voči

Anotace: Loisi Braillovi a tmě věčný

Vnímám jen ze zvuků
a z vůní kolem hlavy
znám v Braille Azbuku
a tóny jezů u Vltavy
slyšel jsem kdysi i šum stepi
jinak jsem díky lásce slepí

Plavu jen v bílý mlhovině
v inverzi sedlou nad údolím
nevidět slunce na Libíně
...tolik to bolí

Ještě že z dětství pamatuju
ty tváře blízkých
mámu,dědu
obrysy světa
v krasohledu

Chytit tak rybu zlatou
a nebo býti král
klidně dnes před devátou
kdyby se zázrak stal
království za zrak bych já dal...
Autor zenge, 20.07.2009
Přečteno 373x
Tipy 26
Poslední tipující: Zpátky, Myrja, Zasr. romantik, labuť, kuskus pruhovaná, Psavec, Flamy, hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím dát st.

20.07.2009 23:36:00 | Psavec

jak jsem mohla být tak dlouho slepá a nevidět tu nádheru na literu. ST

20.07.2009 21:20:00 | hašlerka

znaš toho dost,plus

20.07.2009 21:04:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí