Verča

Verča

Anotace: smutkům

Zahraj mi harmoniko
ještě než zavřou víko
ty neplač Veroniko
vy sundejte to mlíko
a odžeňte ty ramena
kdo tady zasténá
jak baba stará
ať vyhulí si cara

Zahraj mi naposledy
ať v nebi mraky šedý
jsou jediný z tý dědiny
co slzu pustí u výpusti
bahňáku za rákosím
a taky prosím
vaše nosy s kapesníky
ať nehrajou tu komedii
já pořád žiji
a cítím rány
i když můj břeh je
z druhý strany

Až ztichne harmonika
housle a tuby
špalír si ze slušnosti
vožere huby
co moje Veronika?
co bude s ní?
Autor zenge, 06.08.2009
Přečteno 381x
Tipy 20
Poslední tipující: hašlerka, Rolnička, Mario de Janiero, Zefi, Myrja, Mbonita, labuť, Zasr. romantik, Psavec, Makula, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadná i když mě z ní trochu mrazí, ale to je můj problém...

06.08.2009 13:28:00 | labuť

Moc pěkná, ale nesměju se. A o ni se neboj, on se někdo postará.

06.08.2009 13:27:00 | Zasr. romantik

Parádní bomba!!!

06.08.2009 12:56:00 | Psavec

Ufff!

06.08.2009 06:11:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí