tarantule

tarantule

Anotace: špízldírám

Jsem černej chlup
tý tarantule
která tě ve snech straší
sem chvíli tam
a chvíli tuhle
vod Čierne pri Čop.
snad aš k Aši
znám péra k nim i kule
těch co tě nocí práší

Jsem tvoje svědomí
výčitka s přísným vzřením
pant futer Sodomy
a kondom v rozednění
zaháklej přes kraj popelnice
co ještě vykapává
jsem voko vaší domovnice
velký jak ostrov Okinawa

Jsem couro velká špízldíra
integráč džípíesky
mé služby cení CIA i IRA
tak vejmluvy a třesky plesky
nech na ty jiný humoresky
vždyť tě znám....!
Autor zenge, 06.08.2009
Přečteno 354x
Tipy 13
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Mario de Janiero, Zefi, labuť, Psavec, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí