Ve sprše

Ve sprše

Anotace: Klaním se Ti. Ó krásná,jediná..

Jen tam tak stojíš a tvá krásná prsa se lehce pohupují v rytmu tvého smíchu
Dívám se na tebe a pohledem sklouzávm níž, k tvému nahému břichu
Bez studu mi dáváš na obdiv své nahé tělo a já se snažím chovat tak, jak by se mělo
Přesto si tě prohlížím jako obrázek, vidím tenkou černou čárku
Tvůj zadeček je jako oblázek, neznám krásnějšího dárku
Chci zabořit ruku hluboko do tvých vlasů, a na vlastní kůži pocítit tvou krásu
Políbit tvé měkké rty hebké jako mech, uslyšet tvůj zrychlený dech
Vždy když tě potkám se sotva udržím na nohou a vzrušuje mě představa nás dvou
Že pochopíš mé myšlenky můžu jen doufat, a budeš se dál nevinně koupat..
Autor Dreamer.In.The.Inside, 11.08.2009
Přečteno 693x
Tipy 7
Poslední tipující: dream in emptiness, PIPSQUEAK, carodejka, Tomáš Kallai z Hromova a Vlkova, zrrrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherné prožitky mládí a lásky, uchovej si je tak hezké v srdci.

13.06.2010 22:43:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí