ta z rohu ulice

ta z rohu ulice

Anotace: pokroku

Na rohu ulice
u stánku s novinama
v časech i nečasech
stále sama
poslední dobou
opuštěná
se žlutou knížkou
co jsou v ní jména
unavená..

Slábnou ti tóny
a chybí mince
ze Říma zvony
už ti hrajou
nečekej prince
se záchranou
jsi nepotřebná...

Usínej sladce
nepadni v zapomění
časy se mění
..to byly balada
jenom o ní
..o budce telefoní.
Autor zenge, 18.08.2009
Přečteno 376x
Tipy 16
Poslední tipující: Psavec, Mario de Janiero, labuť, nejsembásník, hašlerka, Květka Š., Zpátky, ziriant, Zasr. romantik, Tacca, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí