Czech jesle

Czech jesle

Anotace: dávkám ne kulometným.

Většiny i menšiny
černý,žlutý,bílý
libový a mršiny
budou,jsou a byly

Chraň menšinu před většinou
výdělečně činnou
neb tě ztrestá
svou zlou slinou

Zlomky,počty,množiny
cifry,vejplatnice
což bych dělal koniny
práce nikdy více
strašně smrdí unavuje
a když vidím k ránu chuje
jak se choulí před tramvají
když by mohli dělat hají

Podpořička,piva víčka
sem tam ňáká brigádička
saťák,telka,veget v křesle
mám rád tyhle český jesle.....
Autor zenge, 20.08.2009
Přečteno 350x
Tipy 10
Poslední tipující: Zasr. romantik, hašlerka, Psavec, Zpátky, Květka Š., labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěl bych poopravit předcházející příspěvek: jako obykle pravdivá, ale nepobavila, nasrala.

21.08.2009 02:38:00 | Zasr. romantik

jako vždy pravdivá a pobavila

20.08.2009 23:10:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí