Líza

Líza

Anotace: emancipaci

Dobrem pohlazena
ze světa krás
do zla odhozená
mezi nás
mezi realitu
a svinstva jejich bytů

Uklízí,pere,vaří
od tašek ruce vytahaný
ve vráskách stáří
má pelech rozestlaný

Kristovy rány
panenko skákavá
tvý oči uplakaný
když už se smrákává
se ukrýt snaží
pod levou paží
za domem u zápraží....

Láskou opuštěna
a děti vlastní jsou už cizí
ze stěn ozvěna
z rádií,televizí
život jí jak pěna
pomalu mizí
..v meziběhu
to vše z příběhu
mé tety Lízy.
Autor zenge, 01.09.2009
Přečteno 402x
Tipy 15
Poslední tipující: kroužek, Gudula, labuť, Květka Š., Mario de Janiero, Mbonita, BERYL.K, Zpátky, hašlerka, Elisha, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..zdravím Lízu a přeju ať si užije taky něco hezkého.

01.09.2009 22:17:00 | Mario de Janiero

příběh ze života

01.09.2009 21:00:00 | BERYL.K

okamžitě adoptuji, hodných tet není nikdy dost, ST!

01.09.2009 20:02:00 | hašlerka

realita je někdy krutá a ne vždy každý líhává jak si ustlal

01.09.2009 20:00:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí