pumy

pumy

Anotace: zbrojnímu průmyslu a jinejm nesmyslům

Výrobci pum
s nadějí k nebesům
..vzhlíží
v skladech se pumy kupí
na nebi krouží supi
živým prý neublíží

Bomby,pumy
co že umí?
spory řeší
vášně tlumí
mozkům z gumy
nerozumy
vrhají ven
v světle luny
první ligu
když svět je zlej
hraje Jůesej
today and yesterday.
Autor zenge, 04.09.2009
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí