aula

aula

Anotace: pávům

Prý vně tý naší zeměkoule
je ještě jedna...větší
pochopil jsem to z řečí
učených u nás v aule
jsem taky skoro jedním z nich
řekl bych synem vědy
do menzy chodím pro obědy
se čtyřmi ešusy
učit se nemusím
neb všechno vím
chodil jsem pomocnou
skoro šest zim.
Né nejsem jak ti blbcí
co vyjdou ve třiceti
pak jako pávi obcí
od sedmi do deseti
s diplomem pod paží
od krámu k nádraží
korzují....
Autor zenge, 07.09.2009
Přečteno 375x
Tipy 9
Poslední tipující: Mario de Janiero, al-pacino, Churry, Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí