boudy

boudy

Anotace: pohraničí

Odloučen od rodiny
od holky svojí
sloužil jsem vlasti na hranici
v strážáckejch boudách
kreslil jsem na zdi klíny
v prosinci v beranici

V zimách a tmách
šumavských hvozdů
slýchal jsem tvůj hlas v ozvěnách
čekalas že se ozvu

Řeknu ti lásko
už se vracím
..napořád
to co jsem dlužil splácím
však kolik může láska stát?
jen spousty bolesti
i řeku trápení
busolu na cesty
a koňský spřežení
které je splašený
na cestu světem....
Autor zenge, 08.09.2009
Přečteno 356x
Tipy 12
Poslední tipující: al-pacino, René Vulkán, enigman, Psavec, Mbonita, Mario de Janiero, labuť, hašlerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako obyčejně neobyčejná.

09.09.2009 10:02:00 | René Vulkán

Láska je stříhat metr
pod kavalcem ukrývat
dopisy poskládané do sonetů
v ústraní
do dlaní hořce vzlykat
a hodně míti rád

Krásné verše, ST!

08.09.2009 17:31:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí