22září 1938

22září 1938

Anotace: SDP

To léto bylo více hub
spoustu chroustů
a holky se rodily
a kdekdo kabát z líce v rub
i přidal sousto k soustu
vzpomenuv že je rodilí

Pod hledím Konráda
s partají za zády
schovanej do stáda
tloukl nás do brady
a řval tou řečí šišlavou

Pak mraky nad hlavou
přitáhly z Norimberku
a my zas hubou v štěrku
pod botou souseda
natřeni do hněda
láteřili tence
hráli si na vlastence...

Pod hledím Konráda
vím že ty nerada
se vzdáváš cizím
ještě než zmizím
prosím tě nevzlykej
sbal si a utíkej!
Autor zenge, 10.09.2009
Přečteno 306x
Tipy 16
Poslední tipující: Mario de Janiero, labuť, Psavec, Zpátky, Květka Š., Mbonita, hašlerka, Zefi, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...s poklonou ST!

11.09.2009 14:11:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí