skautskej uzel

skautskej uzel

Anotace: pionýrákům

Běto,Květo,Žaneto
vzpomínáte na léto?
jak jazykama ve stanech
šmátrali jsme v hrtanech
a šahali si do rozkroků
jó skautskej tábor u soutoku
kde jsem vojel Dášu
vypadal jak U Neprašů
vedoucím byl Radim Nop
dom sem přijel jako chlop.
Autor zenge, 10.09.2009
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...říkala mi Žaneta
stalo se to za léta
jak u tebe ve stanu
chytla zánět hrtanu
a pak časně k ránu
přišla o svou blánu...ST!

11.09.2009 14:16:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí