Když zvíře mé se divě vzpíná...

Když zvíře mé se divě vzpíná...

Anotace: Po dlouhém čase opět trochu pozlobím čtenáře lehce erotickou básní....;o)

Když zvíře mé se divě vzpíná,
skrýt spěchá se v jeskyňce té,
kde u vchodu tak sladce dřímá
strážce, co hlídá lůno Tvé.

Prsty se něžně probírají
houštinkou zdobící mou hruď,
rty, jež vášnivou výzvu tají,
zaprosí tiše: "Se mnou buď!"

Orgasmů dvé ve vzduchu visí,
jsme Vesuv s Etnou kouřící,
co skryly za kamenné rysy
předzvěst erupce ničící

rázem veškeré předpoklady,
že stanu se poustevníkem,
dám znát, jak jsem rád, že jsi tady,
odpovíš vášně výtokem!

O tom, co následovat bude,
verše mé taktně pomlčí,
nezradí ani slunko rudé,
že měl jsem Tě v své náruči...
Autor Kozoroh 1, 05.10.2009
Přečteno 413x
Tipy 13
Poslední tipující: WhiteSkull, Boudicca, carodejka, Tanzania, nejsembásník, Špáďa, al-pacino
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...:) ...

18.12.2009 19:37:00 | WhiteSkull

povedlo se....pozlobil jsi.ST

19.10.2009 17:44:00 | Tanzania

špáďa:
Já totiž na něj něco vím
a jen tehdy to nepovím,
když ono to, co o mně zná,
do placu sem to též nedá!;o)))

Tím způsobem, se, brachu,
držíme stále v šachu,
já na Slunce, Slunko na mně,
aura smíchu, Mlčoch v tlamě...

15.10.2009 15:42:00 | Kozoroh 1

Ty divochu! Kde bereš tu jistotu, že slunko pomlčí?

08.10.2009 11:59:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí