Proč II.

Proč II.

Anotace: Snad někdy.....se něco změní

Proč vlastně se mučíme
svou nezkrotnou touhou.
Když oba myslíme
na jednu věc pouhou.

Proč chceme být rozumní
a tlumit své pudy.
Když jsme oba necudní
a vše nás už nudí.

Proč bereme ohledy
na jiné lidi.
Když chceme tak hrajem si
jak nám se líbí.

Proč máme strach o druhé
co s nima bude.
Až po nás prázdnota
či vzpomínka zbude.
Autor Eru Alonnar, 07.10.2009
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: breberkar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí