Něžný polibek-vzrušení

Něžný polibek-vzrušení

Anotace: :-)

6.2.2007 21:30

Něžný polibek-vzrušení

Jen pár polibků
na Tvé tělo dám
Tvé rty Tvá ústa
zlíbám dočista
o rudou rtěnku přídeš
příjemné vlasy máš
dávám polibek
přitom hladím
tělo Tvé
a líbám Tě dál
přejíždím po šíji
další polibek
se přidal sám
hladím
Tvé něžné poprsí líbám
bradavky však
vzrušuji více
ale polibkům
na Tvém těle
se nevyhýbám
hladím Tvé tělo dál
pupíku se nevyhýbám
hladím líbám
jazykem přejíždím
prsty mířím níže
hladím Tvé nohy
líbám Tě však dál
hladím Tvé tělo
prsty se vracím
ale líbat nepřestávám
pokračuji dál a
rukou přejíždím
po Tvém klíně
prstem vnikám
Tvé pysky přejíždím
a cítím Tvé vzrušení
přesto Tě líbám dál
jdu níže
jeskyňka Tvá mě láká
jazýčkem Tě chci ochutnat
musím.......


Ó
jak něžné tělo máš
vzrušením Tvým Tě
dráždím líbám
jazýčkem vnikám
ale dál už to nejde
musím začít jednat
a tak do Tebe vnikám
po těle Tvém Tě hladím
a vzrušením vnímám
Tebe a Tvé tělo
poslední polibek
Autor JarekBrnoCz, 19.10.2009
Přečteno 721x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí