Strach /Fear; Peur/

Strach /Fear; Peur/

Anotace: Don't worry...

Strach na horách,
postrach v útrobách,
je to přeci srdcervoucí,
takhle žádaný a nežádoucí.

Krach, nutí mě to řvát,
to je ale hloubka - výška,
tím oknem proletěla kližka,
neví se kam, ven, nebo do vnitřka,
asi nám to poví,
šťavnatá kost stydká.
Kost mluví,
kost slintá:
„Kdepak, nebudou dítka…“,
ale tajemství známe,
vytrvalému klasu,
vagínu dáme,
s postupem času,
s vidinou zítřka,
čím dál tím rychleji,
ven, i do vnitřka.
Autor EIFEL 22, 21.10.2009
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí