před vraty

před vraty

Anotace: dávnoláskám

Chtěl bych tě domů doprovodit
navečer když se stmívá
a o hvězdách ti vyprávět
pak dostat pusu před vraty
tak jak to bývá
když dvěma se láskou točí svět

Mít radost z každý minuty
a cítit chvění z doteků
co jsou tak nesmělý
láska je jeden z útěků
při kterém bývá do breku
když naše srdce sestřelí

Počítám pihy na tvém těle
v srpnový noci na ostřici
a poznávám v nich souhvězdí
blížence,váhy,večernici
a velký vůz co jezdí
pro naši lásku na průkazku
se slevou studentskou...
Autor zenge, 10.11.2009
Přečteno 395x
Tipy 27
Poslední tipující: Zefi, Mario de Janiero, labuť, stravla, Dota Slunská, Lonely.girl, Psavec, Mbonita, Zpátky, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...já tu svou lásku obrovskou
jel na průkazku žákovskou...

11.11.2009 11:49:00 | Mario de Janiero

S tou studentskou průkazkou jsi tomu vyrazil punc. :)

10.11.2009 20:57:00 | Dota Slunská

Dávám super tip.Moc se mi líbila.

10.11.2009 20:56:00 | stravla

nádherné verše..ST!

10.11.2009 17:57:00 | hašlerka

...se mi to líbí,st...

10.11.2009 17:11:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí