Jeden nestačí

Jeden nestačí

Anotace: ...bylo to tak a vždycky bude...

Říká se, že na světě
ideálu není,
že dokonalost nenajdou
´ni co vdávají se, žení.

Říká se, že snad jen muž
může býti králem
a tak jako dobrý vladař
měl by vyjít s málem.

Říká se, že Eva byla
pro hřích z ráje vyhnána
a právě v tom se asi liší
krásná žena od pána.

Když totiž muž šlápne vedle,
manželka se zamračí,
ale jak je všem už známo:
Ženám jeden nestačí!!!!
Autor Sana.sorrow, 14.11.2009
Přečteno 475x
Tipy 4
Poslední tipující: harmony, WhiteSkull, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky jsi basen napsala.

15.11.2009 00:29:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí