zakázaná láska

zakázaná láska

Anotace: je to pro mého bratrance......

Pro xxx

Mrazení v zádech, vzrušení, příslib večera,
přesně takhle jsem to chtěla docela.
V sále se lidské teplo tetelí,
Zábava, smích, teplo, veselí.
Jak mám však vnímat to okolí?
Myslíš, že mi to má fantazie dovolí?
Dobré pití chlast rychle stoupá do hlavy,
tak trochu doufám, že dostaneš zvrhlé nápady.
V čem jsi byla tak kouzelná sobotní noci,
že mé myšlenky jsou jen v tvé moci?
Zajetí perverze i něhy nás zahalí,
všechno to krásné ještě na chvilku zpomalí.
Tiskneme k sobě naše těla,
strašně moc bych tě ještě blíž chtěla.
sáláš mužností Voníš sílou země,
bouře vášní se blíží ke mně
Vím , že to nejde to nevadí
Mě stačí když si to jenom představím
A jsem šťastná…..a v prdeli.
Autor MorrisonJim, 24.11.2009
Přečteno 561x
Tipy 6
Poslední tipující: mexx, Mario de Janiero, Lukáš Rymeš, Peaceter
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný má to švih...

18.01.2010 15:04:00 | mexx

woow, dost silný.. moc hezky řečené sprosté touhy chtíče:) dávám ST :)

24.11.2009 17:12:00 | Peaceter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí