Hmmm

Hmmm

Anotace: PRO TEBE

Svým prstem jako po mapě
poznávám taje Tvého těla.
Na ústech Tichý oceán,
na tvářích Saharu jsi měla.

Oči jak temné hlubiny
Středozemního moře
a klín Tvůj věčně hladový
je hurikán i bouře.

Svým prstem jako po mapě
hladím Tě, jako jsi to chtěla
a Ty, snad slastí, snad i poznáním
jsi tiše zaúpěla...
Autor lllhanus, 19.12.2009
Přečteno 611x
Tipy 11
Poslední tipující: Lachailla, Bereniké, Psavec, hašlerka, Uhel pohledu, ewon, Tygropes, Nomad
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Svým prstem jako po mapě
hladím Tě, jako jsi to chtěla
a Ty, snad slastí, snad i poznáním
jsi tiše zaúpěla...**

20.12.2009 00:37:00 | rybí prdy

Tak to má být!

19.12.2009 23:38:00 | Tygropes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí