štvanice

štvanice

Anotace: o ní ona ví...

Hledám tě v mlze
za úsvitu
a v černých mracích
když se stmívá
jsi vzdálená
prázdno mi sálá
z mého bytu
a smutek drží
duše má
blátem se boříš
na útěku
vítr tě sráží
stále tě stíhá
noci plášť
krůpěje deště
mění se v řeku
a mosty k tobě boří
kam pořád utíkáš?
Prosím tě zůstaň
chvíli stát
ať neuštvou tě jako laň
bez tebe nejde žít
ba ani umírat
tak sama sebe
lásko chraň....
Autor zenge, 14.01.2010
Přečteno 475x
Tipy 49
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Lorraine, sveřep, Tygropes, Zpátky, Mario de Janiero, pamp_elka, Kapka, Flamy, enigman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...St.

15.01.2010 22:47:00 | Tygropes

špičkovááá! ST!

15.01.2010 16:19:00 | Zpátky

musíš se opatrovat
nenechat znásilňovat
směňovat, obchodovat
u mě se můžeš schovat...
ST!

15.01.2010 16:15:00 | Mario de Janiero

i když mi lásko stále unikáš, jsi moje ustavičná přítomnoST!

14.01.2010 20:45:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí