Marijuana

Marijuana

Anotace: žencům

U šesti ran do klobouku
ňákej lump mi moji louku
skosil před sklizní
ostropsi i divizny
po ránu se diví
a sváděj to na kopřivy

Marjánko Marjánko má
má máma pravdu má
to s těma stvolama
v souřadí záhonů
navzdory zákonům
pnulo se k obloze
ač s koulí na noze
já vznášel se nad plantáží
a sral na ty co káží...
vodu chlastaj víno
omotaný krynolínou

U šesti ran do klobouku
chrobáků a jinejch brouků
říčních člunů v Poříčí
bratstvo tlapy kočičí
co pomáhaj a chrání
co nám roste v stráni
poslali mi radost k zemi
z toho smutno teďka je mi....
Autor zenge, 15.01.2010
Přečteno 438x
Tipy 22
Poslední tipující: jedam, Bíša, sveřep, hašlerka, Psavec, Doradan, Mario de Janiero, Zpátky, ziriant, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem se zase sjela
tvými verši celá :o))

ST!

15.01.2010 22:43:00 | hašlerka

Byl to agent-provokátér
či kontrola z ČEZu?
Buď rád, že v ní nemáš kráter..
Příště pokuř z bezu.

15.01.2010 17:08:00 | Špáďa

kvůli plné peněžence
chamtivost a lakota
na tvou louku žene žence
vykopni ho kokota...
ST!

15.01.2010 16:24:00 | Mario de Janiero

no jo,jenom pět...a víc nic.

15.01.2010 12:57:00 | Květka Š.

...fajn :) ST

15.01.2010 11:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí