Grupnsex

Grupnsex

Anotace: Zaslechl jsem zvěsti, že jsem vyměkl. Tak tady je náprava.

Žena, slečna, stará paní

štíhlá, vnadná, prdelatá

leží a tři chlapi na nich

rozkoše je plná chata


Magda, Lenka, taky Sára

nabízejí další dírky

Nabídky se chytá Jára

do úst bere jméno Jirky


Jirko zkus si taky anál

Je pět ráno pondělí

A Jirka tak dobrovolně

ocitá se v.....
.......probouzí se v posteli.


Vstává a jde do kostela

kněžský úřad krev mu pije

řehole je jako cela

místo boha slyší pyje.
Autor Krikloun, 30.01.2010
Přečteno 1398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí