Med

Med

Anotace: Nesmysly na přání...

Stále cítím ten dotyk ze svých šatů
záblesky okamžiků vrací se zpět
krůpěje smutku od láskyplných hmatů
zatlačím do jejich zřídel hned

- a med -

stéká pomalu a náruživě
zabíhá do nejhlubších skulinek
kde trpělivě čeká až opravdově
se tok vášně vyleje z koryt řek

Pak dojdou totiž všechna slova
vyschnou do dna s náznakem
že prišla ta chvíle hravá/dravá
s legendárním chichotavým nábojem

Růže a tulipány si pak budou šeptat
s možným otazníkem v květech
s nutkavou touhou na vše se optat
otázkou kladenou v lichotivých žertech

však ani kvítí neuzří to tajemství
stejně jako každý kdo ho má na očích
leda sních pro své bílé panenství
však s příslibem - "nikomu to nepovíš"
Autor rozkap, 01.02.2010
Přečteno 460x
Tipy 2
Poslední tipující: PPetrushka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Divím se, že to nemá ani jeden tip. Mě se to moc líbilo. A prase asi jsi, oprav si tam sníh!! :D Super :)

31.07.2010 17:31:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí