V soukromí

V soukromí

Anotace: Přečti si a uvidíš

Já chtěl bych s Tebou o samotě být,
já chtěl bych Tě v náruči mít.
Svléknout z Tebe všechny šaty,
ty na oplátku ze mě taky.
Pak líbat bych Tě začal,
abych Tě trochu načal.
Na postýlku bych si Tě položil
a sebe vedle Tebe těsně složil.
Na Tebe se díval
a přitom se s Tebou vášnivě líbal.
Tvé bradavky mnul bych v ruce
a za chvilku už bych je měl v puse.
Abych ukojil naši touhu,
ručku bych přemístil na Tvoji chloubu.
Sem a tam bych rukou kroužil,
a čím dal víc v Tobě být bych toužil.
Občas prstík i dva bych strčil do Tebe
a pak už bych si lehl pod Tebe.
Pak by jsis ho konečně do sebe strčila
a pak už by jsi jenom křičela.
Na začátek bych Tě měl na sobě,
potom bych ležel já na Tobě.
Na závěr bych zezadu do Tebe přirážel,
a na Tvůj zadeček narážel.
Ale to už bych Tě plnil
a pak bych se vedle Tebe skulil.
Pak by jsme se líbali a hladili se
a společně mazlili se.
Pak bych byl v Tobě a držel Tě v pase
a přirážel bych zase.
Autor KalliPaul, 02.02.2010
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí