brouk

brouk

Anotace: což ponaučení a básen do školi pro slabší,,

Máme doma pavouka,
tento dělá do brouka.
Brouk je stoho hotový,
šel to stríknout do baby.

Jak do baba viděla,
sedla prdla ondlela.
Pak ho plácla plácačkou,
odkopla ho kopačkou.

Brouk jak letěl tak si honil,
kdiš dopadl tak ho zlomil.
Doktor muho zalepil,
dlouho ho pak nepoužil.

Pavouk semu posmíval,
že doktora ostříkal.
Poradil mu kondomi,
aby neostríkal doktory.

Kondomi už použili,
kládi neumili.
Dostali pak ifekci,
nedostávali erekci.
Autor petr313, 08.02.2010
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí