z podzámčí

z podzámčí

Anotace: Krumlovským medvědům,pivnímu víčku a paraplíčku..nad městem.

Tmou jak pod peřinou
Vok s Kateřinou
v podzámčí usínají
sny se jim zdají
o medvědích rájích
hodiny krájí
dlouhou noc zasněženou

Tmou jak pod peřinou
jdou... kroky z nádvoří
občas je slyšet smích
a kašna sní si o mořích
na kostkách dlažebních

Kdo ví?
co mozek medvědí
nocí si sní
a řeka s pěnou
na březích s náledím
jak hudba zní

Jsou dny kdy splynou
jak slza v pláč
na očních víčkách
na město koukám nad serpentýnou
tam vedle paraplíčka.....
Autor zenge, 12.02.2010
Přečteno 342x
Tipy 34
Poslední tipující: enigman, Mario de Janiero, Bíša, hašlerka, Flamy, Lota, pamp_elka, TetaKazi, Doradan, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V svém chladném holobytu
o věčném blahobytu
huňatý medvěd sní
i o tom jak nás sní
až přiblížím se s ní....
ST!

15.02.2010 12:18:00 | Mario de Janiero

Krumlov je úžasný..ST!

13.02.2010 11:21:00 | hašlerka

...moc hezké...

12.02.2010 23:49:00 | Lota

v krumlově jsem se narodil , to mě potěšilo :D

12.02.2010 17:08:00 | humus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí